На вулиці Курнатовського, що в столичному Дніпровському районі, нещасний випадок стався з чоловіком, який вийшов покурити на сходи, повідомляє портал "Информатор".

Як повідомляється, чоловік, який зловживав спиртним, сів на лавочку на майданчику між поверхами та з невідомих причин випав з вікна, перечепився через навіс та впав просто перед входом у під’їзд. Наразі потерпілий у важкому стані знаходиться в лікарні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В даний момент з’ясовуються причини та обставини нещасного випадку.

Нагадуємо, що в останні вихідні літа на столичному майдані незалежності загорівся сміттєвий бак.

Також Знай.uа писав, що Вінниччину охопили пожежі, не вистачає рук і нервів: рятувальники благають лише про одне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що людей запхали в палаючий "крематорій" в центрі Києва, рятувалися як могли: подробиці кошмару.