У п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, вантажна машина їхала у бік станції метро "Чернігівська" і збила чоловіка, який перебігав проїжджу частину. Від удару тіло відкинуло на пасажирський автобус, який їхав в протилежному напрямку і розбило його лобове скло.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пішохід помер до приїзду "швидкої". А машина, яка першою збила пішохода, швидко зникла з місця події.

На Броварском проспекте грузовое авто сбило пешехода и откинула на встречный автобус

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 29 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці розшукують автомобіль учасника аварії, який збив чоловіка. Це Mercedes з номерами АВ 8530 СТ або АВ 5797 ЄС.

У результаті аварії ніхто з автобуса не постраждав. Особу загиблого поки не встановили, перехожі розповіли, що на вигляд йому близько 40 років. На місці працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та медики.

Нагадаємо, що у Києві на Столичному шосе сталася аварія за участю пішохода і машини Kia.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові сталася аварія. Машина співробітників поліції на пішохідному переході наїхала на двох жінок.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Дніпропетровщині вантажівка на мосту збила пенсіонера.