У середу, 28 серпня, близько 21:40, у Києві на перетині вулиці Володимирської і бульвару Тараса Шевченка сталася аварія з позашляховиком Mercedes GL 550 і легковим автомобілем З 300 цієї ж компанії.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами водія позашляховика, він з пасажиром їхав по вулиці Володимирській у бік вулиці Льва Толстого. А водій Mercedes З 300 з двома дівчатами в салоні піднімався по бульвару Тараса Шевченка і повертав на Володимирську в тому ж напрямку. На перехресті машини зіткнулися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Від удару легковик закрутило і розвернуло посеред проїжджої частини, а позашляховик проїхав ще якусь відстань і зупинився. Удар був таким сильним, що З 300 майже повністю зруйнувалася вся передня частина. Різні деталі обох машин розкидало на кілька десятків метрів по дорозі.

Возле парка Шевченко столкнулись два Mercedes. Один остался без переда

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 28 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. У обох машин спрацювали подушки безпеки, це дозволило уникнути серйозних травм водіям і пасажирам. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Деталі та винуватця ДТП встановить слідство.

Нагадаємо, що на вул. Богдана Хмельницького, 27, у Дніпрі зіткнулися два автомобіля марки Renault і один ГАЗ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на бульварі Дружби народів зіштовхнулися дві машини.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці події.