У четвер, 29 серпня, в Україні проходить перше засідання Верховної Ради IX скликання. Мер Києва Віталій Кличко приїхав до будівлі Парламенту на велосипеді.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Варто відзначити, що мер зібрав навколо себе багато преси і близько п'яти хвилин з ними спілкувався.

Також відомо, що своїм вчинком київський голова насмішив киян і користувачів мережі.

Кличко приехал в Раду на велосипеде

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 28 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, для мера Києва поява на велосипеді на важливі події стало традицією. Ще в травні Кличко приїхав на інавгурацію Зеленського на велосипеді, а до цього приїжджав на велосипеді на свою виборчу дільницю в день виборів.

Як з'ясувалося, у Віталія Кличка є 9 велосипедів (вартість останнього, згідно декларації, придбаного у 2016 році, 135 тисяч гривень).

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко в день виборів президента приїхав на свою виборчу дільницю на велосипеді.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Олег Ляшко приїхав до Адміністрації президента на зустріч з Володимиром Зеленським і з головами фракцій парламенту на велосипеді.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий міністр фінансів Олексій Данилюк похвалився на своїй сторінці в Facebook планами їздити на роботу на велосипеді.