У Києві, в ніч на 27 серпня, невідомі підпалили автобус, в якому було четверо людей.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Несподівано до авто підбігли невідомі в масках і чорній формі без розпізнавальних знаків і задули у вікно сльозогінним газом. За словами потерпілих, нападників було вісім", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як з'ясувалося, чоловіки встигли вибігти з машини, а нападники в цей момент закинули в салон запальну суміш. Коли мікроавтобус почав горіти, нападники втекли. Постраждалі викликали рятувальників і поліцію.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співробітники поліції, які приїхали на місце події, оглянули машину та вилучили докази. Розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства. Нападників оголосили в розшук, їм загрожує до 7 років ув'язнення.

Нагадаємо, що у Дніпрі охоронець гаражного кооперативу помітив двох невідомих чоловіків. Вони облили припарковану там вантажівку бензином і підпалили.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Оболонському районі Києва на вулиці Героїв Дніпра група чоловіків у балаклаві підпалила маршрутки на зупинці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у місті Одеса невідомі підпалили автомобіль Mazda.