Через проведення заходу, який присвячений пам'яті загиблих і зниклих без вести бійців за незалежність України, на Повітрофлотському проспекті тимчасово обмежать рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"28 серпня з 09:00 до 12:00 на Повітрофлотському проспекті (від Солом'янської площі до Повітрофлотського проспекту, 25) тимчасово обмежать рух транспорту. Зазначене обмеження відбудеться у зв'язку з проведенням заходу, присвяченого пам'яті загиблих і зниклих без вести бійців за незалежність України", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також в КП "Київпастранс" повідомили, що 28 серпня через проведення цього заходу буде змінено маршрут автобусів № 119 і тролейбусів № 8, 9, 17, 19, 19Д, 30.

Нагадаємо, що у Києві на вулиці Сулеймана Стальського обмежать рух.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 21 серпня у Львові по вулиці Сахарова частково буде перекрито рух транспорту у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на дорозі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у центрі Києва розпочався капітальний ремонт вулиці Пушкінській, через що обмежили рух на ділянці між вулицями Богдана Хмельницького та Прорізній.