27 серпня Раїсу Богатирьову, яка була міністром охорони здоров'я при колишньому президенті України Вікторі Януковичі, після прильоту до України затримали в аеропорту Київ.

Про це повідомляє портал "Interфах-Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Богатирьова сьогодні повернулася до України. Була в аеропорту Жуляни, передана Нацполіції", – повідомив спікер Нацполіції Ярослав Тракало.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як з'ясувалося, Раїса Богатирьова прилетіла до України з Мінська після того, як суд зобов'язав Генпрокуратуру закрити провадження проти неї.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У базі Міністерства внутрішніх справ Богатирьова все ще числиться в розшуку, за даними журналістів, була затримана як розшукувана особа.

Правоохоронці доставили до Голосіївського суду Києва для обрання запобіжного заходу, але суд відмовився провести засідання через завершення робочого дня.

Нагадаємо, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" в Києві співробітники поліції затримали іранців, яким повинні були передати підроблені документи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", оперативники і патрульна поліція на трасі "Ужгород – Мукачево" затримала іноземців, які намагалися нелегально перетнути кордон.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Інтерполі прийняли рішення зняти з розшуку екс-міністра охорони здоров'я України Раїсу Богатирьову.