Стало відомо, що "Київводоканал" вирішив провести промивку мереж водопостачання у Києві у Деснянському та Святошинському районах. Киянам радять не пити воду з кранів, а також не рекомендується митися водою і використовувати її для приготування їжі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Так, у Деснянському районі промивку будуть проводити в ніч з 28 на 29 серпня (з 00:30 до 05:35), а у Святошинському — у ніч з 29 на 30 серпня (з 23:00 до 6:00). Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

У Деснянському районі в зону робіт потраплять мережі по вулиці Закревського, від проспекту Маяковського до вулиці Теодора Драйзера. У Святошинському районі – по вулиці Потапова, вулиці Кучера, вулиці Покотило, вулиці Сім'ї Сосніних, проспекту Корольова, вулиці Леся Курбаса, вулиці Жолудєва, вулиці Симиренка, бульвару Кольцова, вулиці Ромена Роллана, вулиці Гната Юри, вулиці Зодчих, вулиці Героїв Космосу, вулиці Жмеринській, вулиці Тулузи, вулиці Булгакова.

Після завершення профілактики, воду з крану потрібно спустити. Якщо вода прозора і без стороннього запаху, то користуватися нею цілком безпечно.

Слід зазначити, що під час таких заходів труби очищаються від можливого осідання.

Нагадаємо, що из-під кранів киян тече невідома гидоту.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі киян залишилися без води на вихідні.

Також портал Знай.ua писав, що жителям багатоповерхівок різко піднімуть ціну на воду.