На вулиці Чигоріна, 59-А, на Печерську в Києві на жінку, яка йшла по вулиці, звалилося величезне дерево.

Про це повідомляють у паблику "Київ Оперативний".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На жаль, впало просто на жінку (близько 60 років). На даний момент, почалася рятувальна операція. На місці бійці ДСНС, лікарі швидкої та поліція. Рух транспорту перекрито", – зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На Чигорина дерево упало на женщину и перекрыло дорогу

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 27 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, на даний момент стан жінки невідомо. Стан постраждалої з'ясовують медики.

Нагадаємо, що непогода, яка була в Києві у вівторок, 13 серпня, стала причиною падіння дерева, яке мало не прибило перехожого в самому центрі столиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", п'ятеро людей, у тому числі троє дітей, отримали травми внаслідок падіння дерева у Львові. Інцидент стався 26 червня близько 20:30 території центру відпочинку та реколекцій "Світлиця" у смт Брюховичі, що входить до складу Львова.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Полтавщині стався страшний інцидент – на дитину упало трухляве дерево.