Вранці у вівторок, 27 серпня, у Києві на пішохідному мосту активісти вивісили банер "Віталік, йди!", який присвячений меру Києва Віталію Кличку.

Про це повідомляє портал "ТК"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео, яке опублікував журналіст Василь Крутчак, помітно, як машини, що проїжджають по Набережному шосе, вітають меседж активістів звуковими сигналами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зауважити, що Василь Крутчак у соцмережі підписав цей пост достатньо гострими словами.

"Віталій Кличко, йди. Реально, йди. До тебе можна по-різному ставитися, але то як ти цинічно брешеш, що не дружиш з Столаром Вадимом це вже, Віталік, "гітарний перебір". Це ти просто плюєш людям в очі. Чемпіони так не роблять. Віталік, йди!",- підписав під постом користувач.

Нагадаємо, що діючий мер Києва Віталій Кличко зважився знову поборотися за посаду столичного голови.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", кияни лютують в мережі через ідею Кличко впровадження роздільного збору сміття.

Також портал "Знай.uа" писав, що у НАБУ та ДБР надійшла заява від адвоката Марини Паринової проти Віталія Кличка.