30-річний мешканець Київської області зробив хибне повідомлення про замінування Дарницького вокзалу в Києві, тому що його не пропустили до каси без черги.

Про це повідомила пресс-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"До поліції надійшло повідомлення від чоловіка про замінування Дарницького залізничного вокзалу. Для обстеження території виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, кінологи і вибухотехніки. Вибухонебезпечних предметів і речовин правоохоронці не виявили. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили чоловіка, який телефонував до поліції. Правопорушник пояснив, що причиною помилкового повідомлення про закладену вибухівку стало те, що його не пропустили без черги до каси залізничного вокзалу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що затримали псевдомінера за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Йому загрожує кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу україни - завідомо хибне повідомлення про загрозу безпеки громадян.

Нагадаємо, що у Києві під час святкування Дня Незалежності України надійшло повідомлення про замінування Майдану.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", гарячу лінію поліції Львівщини стривожив анонімний дзвінок про замінування залізничної станції.

Також портал "Знай.uа" писав, що Києвом знову прокотилася хвиля мінувань.