У селі Нова Басань Бобровицького району Чернігівської області співробітник СБУ в нетверезому стані їздив за кермом машини і влаштував стрілянину.

Про це повідомляють чернігівські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією, увечері 25 серпня в центрі села Нова Басань їздила машина з п'яним водієм і пасажирами, які стріляли по людях.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місцева мешканка розповіла поліції, що до її компанії під'їхала невідома машина "Шкода", звідти вийшли люди і чотири рази вистрілив у їхній бік. На місце події виїжджали поліцейські. Виявилося, що автомобілем керував нетверезий співробітник СБУ.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Головному управлінні Національної поліції в області підтвердили цю інформацію. На правопорушника поліція склала протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння), що карається штрафом в розмірі 10 200 гривень.

Нагадаємо, що у Кривому Розі невідомі напали на тролейбус і розстріляли його, коли у ньому були пасажири.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одному з кафе Охтирки, що в Сумській області сталася стрілянина.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Святошинському районі Києва компанія чоловіків вирішила скрасити своє дозвілля, стріляючи з балкона багатоповерхового будинку по вулиці Чорнобильській.