У ніч на 27 серпня в Києві на вулиці Миколи Закревського, 30 сталася пожежа. Горіла будівля, що окремо стояла на березі озера.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як стало відомо, дзвінок на лінію "101" надійшов близько 01:25.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В одноповерховому будиночку спав охоронець. Там був інвентар для відпочинку в альтанках. Коли чоловік прокинувся, то вогонь охопив дах споруди. На щастя, він зміг сам вибратися на вулицю.

Рятувальники, які приїхали на місце пожежі, встановили, що площа пожежі складає близько 30 квадратних метрів.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, вже о 01:40 займання вдалося локалізувати, а о 01:58 ліквідувати. На щастя, в результаті пожежі постраждалих немає.

На місці працювали дві одиниці техніки рятувальників, а також чергували медики та поліція. Деталі та причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, що в неділю рано вранці, 25 серпня, рятувальники Кривого Рогу отримали повідомлення про загорання дерев'яної будівлі храму УПЦ МП на вулиці Рудна Інгулецького району.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва біля будівлі МЗС сталася пожежа.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові сталася пожежа в складських приміщеннях на вулиці Беркоса.