Історія «вбивства» підприємниці з Броварів Надії Головач та її дочки вразила всю Україну. Згодом виявилося, що «вбивство» було інсценуванням поліції, а замовником – екс-чоловік Надії, Олександр Головач. Жінка дала своє перше інтерв'ю «Обозревателю».

Надія Головач пояснила журналістам, що з 17 по 21 серпня перебувала в безпечному місці під наглядом поліції. Розкривати деталі операції, в якій брали участь СБУ, поліція Київщини і прокуратура, їй не дозволили.

Вона розповіла, що з першим чоловіком прожила 25 років, поки він не пішов до молодшої жінки. Бізнес, через який тепер судиться і намагається один одного вбити подружжя, вони починали разом.

За час спільного життя вони встигли придбати завод, побудувати розважальний комплекс і приватний аеродром в Гоголеві. На аеродромі Олександр Головач займається своїм хобі – відновлює старі легкомоторні літаки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Олександр Головач відновлює старі легкомоторні літаки

Після того, як він пішов у нову сім'ю, Олександр почав вимагати поділу майна «на його умовах». За словами Надії, їй у такому випадку залишалося 5%, тобто розважальний комплекс. Жінка відмовилася, запропонувала судитися. Після цього колишній чоловік почав її залякувати, влаштовував «набіги з сокирою» на її будинок, але поліція не поспішала втручатися.

Тоді Надія погодилася залишити собі тільки комплекс.

Нова дружина Олександра Головача

«Не знаю, чому він так робив, може, закохався, голову морочить. Він виявився дуже жадібною людиною і нічого віддавати не хотів», - зазначає вона. Звинувачення в тому, що вона наймала людей для побиття колишнього чоловіка, вона категорично відкидає.

Надія називає Олександра «дуже багатою і впливовою людиною в Броварах».

«Хоча місцеві бізнесмени його не поважають, але він може купити будь-якого чиновника тут... У нього ручні поліція, влада, нотаріуси», - нарікає вона, і додає, що її діти в шоці від події.

Нагадаємо, що ввечері 17 серпня дві жінки виїхали з Броварів до Києва на машині Toyota Rav4 і зникли.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", замовником злочину, що стався під Києвом, став колишній чоловік Надії Головач, який у суді оскаржує майно після розлучення.

Також портал "Знай.uа" писав, що глава Головного управління Національної поліції Андрій Небитов опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото підозрюваних у замовному вбивстві 31-річної Юлії Зайковской та її 53-річної матері Надії Головач, які зникли з дороги з Броварів до Києва кілька днів тому.