У Дарницькому районі столиці 59-річна жінка на позашляховику наїхала на матір з 9-річним сином.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

18+ Відео моменту #ДТП на Дніпровській набережній. Нагадаємо, що винуватиця аварії, 59-річна жінка, яка за попередньою версію, сплутала педалі. Мати та дитину у важкому стані госпіталізовано. Перші фото та відео з місця: https://kyivoperativ.info/dtp/smotret-video-1301/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 22 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Страшна аварія трапилася у Дарницькому районі столиці, на Дніпровській набережній.

Попередньо відомо, що жінка, будучи за кермом свого авто не розібралася в педалях і переплутала, рушивши заднім ходом. Таким чином горе-водій збила людей, які знаходилися позаду.

Очевидці події кинулися на допомогу. Щоб витягнути постраждалих, чоловікам довелося піднімати автомобіль. Мати з дитиною госпіталізували у тяжкому стані.

Нагадаємо, що в селі Бондарі Кременчуцького району чоловік намагався вбити свою матір та вітчима.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у поліцію надійшла інформація, що в кімнаті гуртожитку на вулиці Кибальчича виявлений чоловік без ознак життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному з районів Київської області п'яні підлітки побили пенсіонера через собаку.