В Оболонському районі Києва 50-річний п'яний чоловік забив до смерті лопатою свою 52-річну дружину. Тільки наступного дня він зрозумів, що вона мертва.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В Оболонське управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що його дружина померла. Прибувши на адресу, поліцейські виявили на підлозі квартири мертву 52-річну жінку. На тілі загиблого експерти виявили численні гематоми та синці. Чоловік розповів, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між подружжям виникла чергова сварка. У розпал суперечки фігурант схопив лопату і побив нею дружину, а наступного дня виявив її мертвою", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як з'ясувалося, 50-річний киянин разом з дружиною працювали в пункті прийому вторинної сировини.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тіло загиблої направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в селі Бондарі Кременчуцького району чоловік намагався вбити свою матір та вітчима.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у поліцію надійшла інформація, що в кімнаті гуртожитку на вулиці Кибальчича виявлений чоловік без ознак життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному з районів Київської області п'яні підлітки побили пенсіонера через собаку.