У Києві 21-річного хлопця затримали за похищение двох велосипедів і самоката.

Про це повідомляють в ГУ НП Києва.

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До співробітників поліції звернувся киянин і повідомив, що з його гаражного боксу на вулиці Богатирській викрали велосипед. Потерпілий показав фото транспортного засобу та необхідні документи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

наступного дня в поліцію звернулася мати 11-річного хлопчика і повідомила, що наглядно знайомий молодий чоловік вкрав спортивний велосипед її сина.

Також встановлено, що зловмисник викрав зі шкільного стадіону самокат, поки господар велосипеда грав у футбол. Цей факт підтвердили охоронці, які бачили правопорушника в момент здійснення крадіжки.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співробітники поліції затримали підозрюваного – ним виявився 21-річний киянин, який має кримінальний досвід.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції затриманому повідомлено про підозру у ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві на Оболоні п'яний чоловік пограбував дитячу лікарню.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" у Дніпрі жінка викрала автомобіль і зникла у невідомому напрямку.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Харкові почастішали випадки крадіжок велосипедів.