У Дніпровському районі Києва співробітники поліції в сумці у чоловіка виявили бойову гранату із запальником.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після виявлення небезпечного предмету хлопця ввічливо попросили дочекатися на слідчо-оперативну групу та вибухотехніків в компанії поліцейських. Виявилося, що затриманий гуляв з бойовою гранатою РГД-5 і підпалювачем до неї. Слідчим він сказав, що знайшов її в одному зі столичних парків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що раніше у 28-річного киянина не було проблем з законом. Правоохоронці відкрили провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухонебезпечними речовинами). Максимальний термін покарання за таке наповнення сумки — 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Франківському районі Львова знайшли підозрілий на вигляд пакет. В ньому виявилося 11 бойових гранат в робочому стані.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Деснянському районі Києва біля озера Алмазне знайшли три артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Київському метрополітені на станції "Вокзальна" затримали зловмисника, який намагався перевезти в підземці гранати.