У четвер, 22 серпня, в Києві за адресою бульвар Вацлава Гавела, 43а сталася пожежа у квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що дзвінок на лінію "101" надійшов близько 06:05.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рятувальники, які приїхали на місце, швидко приступили до рятування людей та локалізації спалаху.

Одна жінка вибралася з квартири самостійно, але її госпіталізували до лікарні, оскільки вона наковталася диму. На вікні іншої кімнати, що знаходиться з іншого боку будинку, сидів чоловік, який кричав про допомогу. Рятувальники встановлювали сходи, щоб допомогти потерпілому, але в цей момент він стрибнув униз.

На Гавела горит квартира: есть пострадавшие

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 21 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На жаль, жінка 1982 року народження вибратися з квартири не змогла. Медики лише констатували смерть. За попередньою інформацією, жінка задихнулася. Також пожежники винесли з палаючої квартири собаку.

На місці працювали чотири одиниці основної та спеціальної техніки вогнеборців і близько 15 чоловік особового складу. Також працювали кілька бригад медиків і поліція. Деталі інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, що під Запоріжжям близько десятої години вечора загорівся житловий будинок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі вночі в п'ятиповерховому будинку спалахнула пожежа.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі в багатоповерховому будинку спалахнула пожежа.