У Києві чоловік заступився за підлітків, через що отримав вогнепальне поранення руки.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними співробітників поліції, інцидент стався по вулиці Івана Мазепи. Двоє чоловіків накинулися на двох підлітків із звинуваченнями у зґвалтуванні неповнолітньої. Перехожий вирішив заступитися, після чого отримав кулю в руку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що нападники втекли з місця інциденту на машині, після чого у столиці ввели план "Перехоплення". А вже за годину в Подільському районі затримали трьох осіб 1998, 1996 та 1978 років народження.

На місці стрілянини правоохоронці знайшли пістолет та дев'ять патронів до нього.

Нагадаємо, що у ніч на неділю, 18 серпня, в одному з кафе Охтирки, що в Сумській області сталася стрілянина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі налякані місцеві мешканці звернулися на лінію "102" і повідомили, що у перехожих стріляє невідомий чоловік.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві невідомі кілька разів стріляли у чоловіка, проте за годину їх затримали співробітники поліції.