У Києві, в Дніпровському районі, конфлікт між пішоходом і водієм закінчився стріляниною. Про інцидент повідомляє «Інформатор».

Як стало відомо, близько полудня жінка з коляскою і таксою на повідку переходила проїжджу частину дороги на перехресті Празької і Алматинської вулиць. За словами очевидців, її дії чимось не догодили водієві автомобіля, що проїжджав повз: той вступив у суперечку з пішоходом, після чого дістав пістолет і відкрив вогонь по собаці.

Тварина загинула на місці, незважаючи на спроби працівника найближчої аптеки врятувати їй життя. Куля влучила собаці в голову.

Після події господині собаки стало погано, вона поскаржилася на болі в серці. Жінці надали долікарську допомогу фармацевти тієї ж аптеки.

Зловмисник втік з місця злочину, але слідчо-оперативна група, що прибула на місце злочину, його шукати не буде: постраждала відмовилася писати заяву на вбивцю її собаки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У Києві водій нагримав на жінку з коляскою і застрелив її таксу

Нагадаємо, киянин влаштував копам ігри на виживання і вистрибнув з вікна.

Як повідомляв раніше Знай.иа у Києві чоловік вистрибнув з п'ятого поверху, залишивши тільки передсмертну записку.

Також Знай.иа писав про те, що під Києвом військовий застрелив сусіда по гуртожитку.