У центрі Києва чоловік напав на правоохоронців, які приїхали за викликом до його квартири, після чого вистрибнув у вікно.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, правоохоронців викликала подруга чоловіка. За її словами, п'яний чоловік почав сварку і вів себе дуже агресивно.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А побачивши співробітників поліції, киянин схопив газовий балончик і розпорошив його в обличчя жінки і правоохоронців.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Після скоєного чоловік намагався втекти і вистрибнути з вікна квартири, яка знаходиться на другому поверсі. У результаті падіння він отримав відкритий перелом ноги", – повідомив начальник поліції Печерського району Андрій Дуброва.

Як стало відомо, утікач був затриманий і госпіталізований під наглядом поліцейських.

Нагадаємо, що на вулиці Дружби Народів у Київському районі Харкова 20-річна дівчина намагалася покінчити з собою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві чоловік вистрибнув з п'ятого поверху, залишивши тільки передсмертну записку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на Подолі в недобудованому 9-поверховому будинку, у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів.