У Києві поліція шукає зниклого підлітка — Дениса Чорноуса 2006 року народження.

Про це повідомляє портал "Факти"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зріст 160 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве, очі блакитні. Був одягнений у футболку білого кольору, чорну спортивну кофту, шорти різнокольорові з ромбами, кросівки темно-синього кольору", — йдеться у повідомленні Деснянського управління поліції Києва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Людей, які знають щось про зниклу дитину, просять повідомляти до поліції по телефону 102.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фото, на якому зниклий знятий, найімовірніше, кілька років тому, опубліковано на сторінці ресурсу "Київ Оперативний" в соціальних мережах.

Нагадаємо, що на Львівщині зникла 18-річна дівчина Кутинь Ірина Федорівна 5.05.2001 року народження. Дівчина близько опівночі вийшла з будинку в двір, щоб випустити собаку з вольєра, і додому не повернулася.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Васильківському районі Київщини розшукується неповнолітня Мері Арутюнян. 14-річна дівчинка пропала в селищі міського типу Гребінка.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі розшукується 40-річна Мачук Ганна Петрівна. Повідомляється, що жінка пішла з дому 18 липня поточного року і досі не повернулася.