На Київщині співробітники поліції змогли затримати банду іноземців, які пограбували будинок місцевого мешканця. Для затримання довелося оголошувати план-перехоплення.

Про це повідомляє керівник Головного управління Нацполіції Київської області Андрій Небитов на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Андрія Небитова, злочинців шукали цілодобово, а після виявлення їх довелося наздоганяти на транспорті. При цьому грабіжники були озброєні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"За зухвалий збройний розбійний напад на будинок мешканця Бориспільщини затримана банда іноземців!.. Поліцейська операція "Перехоплення" і незручності для учасників дорожнього руху, цілодобові оперативно-розшукові заходи та невідкладні слідчі дії, гонитва за озброєними зловмисниками і блискавичне затримання!", - зазначив поліцейський.

Нагадаємо, що у столиці затримали трьох іноземців, які пограбували киянина на парковці біля торгового центру.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві копи затримали двох чоловіків. Зловмисники прикидалися таксистами та грабували своїх пасажирів.

Також портал "Знай.uа" писав, що поліція затримала зловмисників просто на місці злочину.