У Києві жорстоко вбили мешканця Києво-Святошинського району, а його останки злочинці закопали в лісі.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що співробітники поліції затримали за підозрою у скоєнні злочину двох хлопців.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Про зникнення 23-річного чоловіка повідомили до поліції його родичі. Майже тиждень тривали його пошуки, ми опрацьовували різні версії. Оперативним шляхом ми вийшли на зловмисників, причетних до його зникнення", – йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося, у одного з хлопців склалися погані відносини зі співмешканцем матері і він вирішив помститися чоловікові. Він разом з другом викрав киянина і відвіз жертву до лісу. Там його вбили і закопали останки, а речі спалили для того, щоб приховати докази.

За підозрою у скоєнні вбивства жителя Києво-Святошинського району поліція затримала двох молодиків. Про зникнення 23-річного чоловіка повідомили до поліції його родичі. Майже тиждень тривали його пошуки, ми опрацьовували різні версії. Оперативним шляхом ми вийшли на зловмисників, причетних до його зникнення. Встановлено, що в одного з молодиків склалися неприязні стосунки з співмешканцем своєї матері. Щоб помститися, він зі своїм товаришем викрали чоловіка, вивезли на автомобілі у ліс, де вбили та закопали. Речі покійного спалили. Затримані у порядку ст. 208 КПК України знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз ми працюємо над доказовою базою. Жорстокість вражає .... Андрій Нєбитов (с)

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 18 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Затримані в порядку ст. 208 КПК України і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз ми працюємо над доказовою базою", – додали в повідомленні.

Нагадаємо, що під Києвом правоохоронці виявили тіло хлопця зі слідами насильницької смерті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в придорожній канаві під Києвом жінка помітила дуже жахливу картину - труп з прив'язаною до нього цеглиною.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Агрызском районі Татарстану розслідують жорстоке вбивство 33-річного мешканця села Старе Сляково.