Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під Києвом одного з народних депутатів облили екскрементами.

Про це повідомляє Інформатор.

У п'ятницю, 16 серпня двоє невідомих напали на народного депутата і втекли на автомобілі Opel Vectra. Щоб зловити зловмисників, правоохоронці оголосили план "Перехоплення".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Напад стався на одній з вулиць селища Гостомель. У поліції розповіли, що нападники заляпали нардепа сльозогінним газом і облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти. Потерпілим виявився народний депутат Віталій Купрій.

Після цього зловмисники зникли у невідомому напрямку на автомобілі Opel сірого кольору з еврономерами.

Зараз правоохоронці продовжують пошуки нападників і з'ясовують деталі інциденту.

Як повідомляв Знай.ua , співробітник відділення поліції Дніпровського аеропорту покінчив з собою на робочому місці.

Також Знай.ua повідомляв, що в Києві 150 чоловік у чорному одязі і в балаклаві захопили ділянку землі на Подолі.

Знай.ua повідомляв у Святошинському районі Києва компанія чоловіків вирішили скрасити своє дозвілля, стрілявши з балкона багатоповерхового будинку по вулиці Чорнобильській.