Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Київщині пропала східна красуня.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

У Васильківському районі Київщини розшукується неповнолітня Мері Арутюнян. 14-річна дівчинка пропала в селищі міського типу Гребінка. Вона покинула свій будинок і перестала виходити на зв'язок.

Батьки просять допомогти знайти дитину.


Особливі прикмети: східна зовнішність, дівчинці на вигляд близько 16-17 років, зріст 170 см, струнка статура, очі карі, волосся темне.

Одягнена вона була в білу футболку з різнобарвними колами, в чорні лосини з синіми вставками на колінах, сірі кросівки. Вона має при собі сірий рюкзак і рожеву поясну сумку.

Якщо вам щось відомо про місцезнаходження дівчинки повідомили на лінію 102.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.ua , у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.ua писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.