Загоряння маршрутки у Києві біля станції метро "Лісова" сталося через коктейль Молотова, який кинули у маршрутку.

Про це повідомляє управління Національної поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами співробітників поліції, після виходу всіх пасажирів на кінцевій зупинці маршрутного таксі водій почув хлопок, після чого він побачив, як загорівся автобус.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"За попередньою версією рятувальників, які ліквідували пожежу, причиною стало занесення стороннього джерела запалювання. З місця події поліцейські вилучили пляшку та інші залишки для проведення експертизи", - зазначено в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз Слідчий відділ Деснянського управління поліції вирішує питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські встановлюють обставини інциденту і розшукують причетних до правопорушення осіб. У результаті події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 15 серпня неподалік від станції метро "Лісова" вибухнула маршрутка і повністю згоріла.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Вишневому під Києвом маршрутка згоріла дотла.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові прямо на ходу загорілася маршрутка, в якій були пасажири.