У Києві шукають 14-річну Ткаченко Камілу Олегівну.

Про це повідомляє поліція Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, дівчинка пішла з будинку 13 серпня і досі не повернулася. На зв'язок з рідними не виходить. Родичі зниклої дівчинки просять повідомити, якщо хтось її бачив.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На даний момент слідчі Дніпровського управління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) КК України з додатковою кваліфікацією — без вісті зникла.

Прикмети дівчинки: зріст 165-170 сантиметрів, середньої статури, волосся русяве з меліруванням.

Нагадаємо, що у середу, 14 серпня в Павлограді зникла 9-річна Мурзіна Аліса Олександрівна. Востаннє дівчину бачили близько 14:58 на вулиці Малиновського.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Харкова просять допомоги у розшуку 15-річної Євгенії Хмельової, яка пропала безвісти 11 серпня.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі продовжують таємничо зникати діти. Поліція розшукує чергового хлопця, який зник ще 3 серпня.