У вівторок, 13 серпня, близько 23:00 у Києві на Броварському проспекті, неподалік від станції метро "Лівобережна", сталася аварія за участю вантажівки Mercedes, який належить "Київхлібу" і легкового автомобіля Skoda Octavia.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами водія вантажівки "Київхліба", він їхав у крайній лівій смузі руху по Броваскому проспекту в бік станції метро "Дніпро". Поряд з його машиною в середній смузі їхала Skoda. Наближаючись до розвороту за станцією метро "Лівобережна", водій Octavia вирішив різко повернути наліво.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чоловік за кермом вантажівки не встиг зреагувати на небезпечний маневр і розгорнув його поперек дороги. Після чого Mercedes "Київхліба" влетів у стовп. Водій Skoda пояснив, що різко повернути йому "сказав" навігатор.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. На місці працював екіпаж патрульної поліції. Деталі та винуватця ДТП встановить слідство.

Нагадаємо, що у Дніпрі легковик влетів під фуру, один з водіїв загинув на місці ДТП.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на Запорізькому шосе зіткнулися Range Rover і Daewoo.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Святошинському районі Києва сталася масштабна ДТП. Фура знесла з узбіччя BMW і Volvo, відправивши обидві машини в кювет.