Мер Києва Віталій Кличко призначив директором Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації (КМДА) Івана Федорова, який до цього був заступником міського голови Мелітополя (Запорізька область).

Про це повідомляє портал "КиевVласть"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Призначити Федорова Івана Сергійовича за результатами конкурсу на посаду директора Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з 13 серпня 2019 року з посадовим окладом згідно штатного розкладу", – йдеться у розпорядженні Віталія Кличка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Варто відзначити, що для Івана Федорова встановлюється випробувальний термін до 6 місяців.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також відомо, що стаж державної служби Івана Федорова, станом на 13 серпня 2019 року, за записами у його трудовій книжці, становить 5 років 2 місяці і 12 днів.

Іван Федоров володіє житловим будинком у Запоріжжі в Бородінському районі за півтора мільйона гривень, земельною ділянкою в п'ять соток і правом використання квартири в 63,1 квадратних метра в Мелітополі, яка, ймовірно, належить родичам.

Нагадаємо, що керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко призначили незаконно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", глава Офісу президента Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації.

Також портал "Знай.uа" писав, що мер Києва Віталій Кличко призначив тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора комунального об'єднання "Київзеленбуд" Олексія Короля.