У Києві знайшли причини забруднення Русанівської протоки Дніпра.

Про це повідомляє Міністерство екології та природних ресурсів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що екологічні інспектори під час обстеження колекторів Деснянської водопровідної станції виявили, що до її колекторів було несанкціоновано врізано чотири труби діаметром по 76 мм та 100 мм, через які й скидали забруднюючі речовини до водойми.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водопровідна станція підпорядкована ПрАТ "АК "Київводоканал" – воно вживає заходи щодо відключення та бетонування виявлених несанкціонованих підключень до колекторів.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Мінприроди зазначили, що "Київводоканал" не один раз протягом 2017, 2018 та 2019 років не допускав державних iнспекторів з охорони навколишнього природного середовища до проведення заходів державного нагляду (контролю), про що були складені відповідні акти.

Нагадаємо, що Одеське море на межі катастрофи. Масовий вилов риби спричинив великі проблеми.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", дивні зміни помітили жителі Оболонського району – вздовж пляжів Київського водосховища люди зафіксували аномально високі зелені гори ряски.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Олевську Житомирської області влада налякана екологічною ситуацією, яка виникла після того, як на Свято-Воздвиженській вулиці згоріла бочка з невідомими отрутохімікатами.