В Україну вперше приїде легенда світової рок-музики, один з найвизначніших рок-співаків, фронтмен гурту Iron Maiden Брюс Дікінсон.

В рамках свого туру по трьох містах України Дікінсон представить свою нову книгу спогадів “What Does This Button Do?” (“Що робить ця кнопка?”), яка вже стала бестселлером за версією видань New York Times та UK Times, а її презентації в театрах Великої Британії перетворились на справжні шоу одного актора.

Брюс Дікінсон є одним з найлегендарніших рок-співаків у світі та фротменом одного з найзнаковіших гуртів за всю історію рок-музики Iron Maiden, які були одними з тих, хто створив жанр хеві-метал. У складі Iron Maiden Дікінсон записав цілу низку альбомів, що стали “платиновими” або “золотими” - “Piece of Mind”, “Powetslave”, “Somewhere in Time”, “Seventh Son Of The Seventh Son”, “Fear Of The Dark” та інші. Вже майже 40 років Iron Maiden дають світові стадіонні тури з яскравими сценічними шоу. Не зупинила їх навіть важка хвороба, яку Дікінон переніс нещодавно.

BRUCE DICKINSON, вокалiст "IRON MAIDEN", вперше в Україні! 01.03.2020 / КИЇВ / ПК НАУ "WHAT DOES THIS BUTTON DO?" -...

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще
Geplaatst door TRM concert agency op Maandag 12 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Окрім музики Дікінсон також є пілотом цивільної авіації, професійним спортсменом-фехтувальником, теле- та радіоведучим, письменником, мотиваційним спікером, кіноценаристом та актором.

Зустрітись з цією багатогранною та унікальною особистістю можна буде 1 березня 2020 року у Києві, 2 березня — у Харкові та 3 березня в Одесі. Організує тур Дікінсона по Українї концертна агенція T.R.M.

Нагадуємо, що в серпні та вересні 2019 року київський НВЦ запрошує всіх на концерти, присвячені джазу та латиноамериканській музиці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у понеділок, 12 серпня, близько 9:30, на перехресті Запорізького шосе і вулиці Шинної зіткнулися Daewoo Lanos і Range Rover. В результаті ДТП постраждали жінка і маленька дитина.

Також портал Знай.иа писав, що АТ "Укрзалізниця" планує в наступному році повернути поїзд Київ-Берлін.