Столичний Національний виставковий центр запрошує усіх киян та гостей міста на серію концертів, присвячених джазу, латиноамериканській музиці, блюзу та баладам.

Перший концерт відбудеться вже зовсім скоро, 17 серпня, у “Пікнік-саду” та назиатиметься «Latin Shadows». Бенд Fantastic Jazz Band гратиме композиції з доробку латиноамериканської класики, як з бразильської, так і з афро-кубинської культури — феєричний мікс вогняних ритмів та казкових гармоній, народжених у Латинській Америці.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А через місяць, 14 вересня, відбудеться концерт “Місячне сяйво” - джазові та блюзові стандарти і баллади 30х-50-х років. Одночасно прості та складні, романтичні та пристрастні — прекрасні мелодії та досконалі гармонії, нестримна експресія та віртуозна імпровізація. Представлятимуть цю епоху знов музиканти з бенду Fantastic Jazz Band.

Вхід на обидва концерти безкоштовний.

Нагадуємо, що сьогодні у Києві на стадіоні НСК “Олімпійський” відбудеться матч-відповідь кваліфікації Ліги Чемпіонів УЕФА між київським “Динамо” та бельгійським “Брюгге”, перший матч між якими завершився мінімальної перемогою бельгійців.

Як повідомляв портал Знай.иа, у понеділок, 12 серпня, близько 9:30, на перехресті Запорізького шосе і вулиці Шинної зіткнулися Daewoo Lanos і Range Rover. В результаті ДТП постраждали жінка і маленька дитина.

Також портал Знай.иа писав, що АТ "Укрзалізниця" планує в наступному році повернути поїзд Київ-Берлін.