У Києві зникли дві неповнолітні дівчинки.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мова йде про 13-річну Таїсію Булах і 17-річну Руфіну Петренко. У розшук дівчаток оголосило Деснянське відділення поліції. Родичі теж просять допомогти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто звернути увагу, що Булах Таїсія (2006 року народження) була одягнена в червону футболку, штани (лосини) синього кольору, кеди. Її прикмети: зріст 160 сантиметрів, худорлявої статури, темно-русяве коротке волосся.

А Петренко Руфіна (2002 року народження) була одягнена в бежеву кофту, чорні штани з розрізами, чорні туфлі, на правій руці — чорний браслет. Прикмети: на вигляд 17 років, зріст 165 сантиметрів, середньої статури, чорне волосся по плечі.

Нагадаємо, що у Києві та Донецькій області шукають Орденова Олександра Сергійовича 1997 року народження.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", двоє юних харків'ян пішли гуляти і пропали безвісти в ці дні.

Також портал "Знай.uа" писав, що вже 4 дні в Одеській області шукають зниклого хлопця з інвалідністю.