На Одеській трасі км 27+500 у ніч на середу, 14 серпня, обмежать рух у бік Києва.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"У зв'язку з проведенням будівництва наземного пішохідного переходу на автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса км 27+500, а саме облаштування мостової балки, тимчасово буде обмежено рух у напрямку з міста Одеса на місто Київ. Ремонтні роботи будуть проводитись з 13 на 14 серпня поточного року в нічний час (з 00:00 до 04:00 год)", - зазначено в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Можна об'їхати по вулиці Вокзальна смт. Глеваха. Рух у напрямку Одеси буде не обмежений.

Нагадаємо, що з 13 серпня, через ремонтні роботи, рух запорізькою греблею буде обмежено. Всім, хто планував їхати з Дніпра до Азовського моря, варто передбачити новий маршрут.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в українській столиці в Голосіївському районі починається велика реконструкція трансформаторної підстанції.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на естакаді Південного мосту з 10 вечора 2 серпня до 31 серпня частково обмежать рух транспорту.