В Оболонському районі Києва на вулиці Олександра Архипенка, 3 сталася пожежа. Як відомо, загорілося сміття поруч з дев'ятиповерховим будинком.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рятувальники встановили, що біля дев'ятиповерхового житлового будинку горіло сміття на площі 10 квадратних метрів, потім перекинулося на машину марки Renault Logan. Співробітники ДСНС почали гасити пожежу, в 15:39 пожежу локалізували, а о 15:49 повністю ліквідували її.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Над ліквідацією працювали одна одиниця пожежорятувальної техніки та 5 чоловік особового складу. Вогонь пошкодив бампер, праву фару і лакофарбове покриття. На щастя, загиблих та травмованих немає. Причина та обставини виникнення пожежі з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що 12 серпня, близько 4:00, в Києві на вулиці Лисківська, 9/22 почалася пожежа. Полум'я охопило мінівен Mercedes.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 9 серпня біля станції метро "Деміївська" на проїжджій частині в Києві спалахнула машина.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі на ходу загорівся автомобіль з пасажирами всередині.