У вівторок, 13 серпня, у Києві з'явилися численні затори на дорогах.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Важливо зауважити, що на правому березі затори з'явилися на проспекті Степана Бандери, вулиці Набережно-Хрещатицькій, біля метро "Лук'янівська", "Шулявська", "Берестейська", "Нивки", що на проспекті Перемоги. Також невеликі затори є на проспекті Леся Курбаса, проспекті Комарова та Великій Окружній.

Ускладнено рух транспорту на Голосіївському проспекті, проспекті Валерія Лобановського, бульварі Дружби народів, біля метро "Печерська", "Поштова площа".

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також відомо, що затори утворилися на мосту Патона, Дарницькому мосту і Південному мосту. На лівому березі ускладнено рух транспорту на Харківському шосе, біля метро "Осокорки", "Лівобережна", "Славутич".

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася аварія, яка паралізувала один з районів міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі ведуть активну боротьбу з ямами на дорогах, через що можуть бути перекриття.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на естакаді Південного мосту з 10 вечора 2 серпня до 31 серпня частково обмежать рух транспорту.