У Києві та Донецькій області шукають Орденова Олександра Сергійовича 1997 року народження.

Про це повідомляють у волонтерській групі "Пошук зниклих дітей" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, 21-річний хлопець з Бахмута навчався і жив у Києві. Останній раз з'являвся на зв'язок на початку червня і обіцяв приїхати до родичів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проте, вже два місяці телефон Олександра відключений, а його місцезнаходження невідоме.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження Саші, повідомте по телефону спецлінії поліції "102" або (095) 887-33-73 (сестра), (056) 732-07-00, (098) 172-11-84 (пошук зниклих дітей).

Нагадаємо, що в Ізмаїлі Одеської області зник безвісти 16-річна Ніколь Мельниченко. Дівчина перебувала в Ізмаїльському реабілітаційному центрі соціально-психологічної допомоги, з якого 8 серпня пішла і більше її не бачили.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", трагедія сталася у Київській області в місті Фастів. Там з будинку вийшов 15-річний підліток і досі не виходить на зв'язок.

Також портал "Знай.uа" писав, що поліція вже більше двох тижнів розшукує молоду дівчину на ім'я Анна Єгорова.