З початку літа в Броварському районі Києва з вікон житлових будинків випало троє дітей.

Про це повідомляють у Броварському відділенні поліції у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, через падіння діти отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами співробітників поліції, найчастіше причиною нещасних випадків ставало те, що, рятуючись від спеки, батьки залишали відкриті вікна, сподіваючись, що їх дитина не може сама залізти на підвіконня.

Нагадаємо, що в Києві стався жахливий випадок. З вікна 9-го поверху випала 4-річна дівчинка. Стало відомо, що, на жаль, від отриманих травм 4-річна дитина загинула на місці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", малолітня дитина випала з вікна другого поверху 10-поверхового будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19. Хлопчик віком близько 7-8 років був у квартирі з мамою, сперся і продавив москітну сітку, через що впав на бетонні плити під будинком.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові 3-річний хлопчик потягнувся за іграшками і випав з балкону 6-го поверху. Перехожий намагався зловити дитину, але не встиг.