У Деснянському районі Києва чоловік на ґрунті ревнощів вдарив ножем в живіт суперника.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами співробітника поліції, до них надійшло повідомлення, що в будинку по вулиці Братиславській чоловік 1973 року народження отримав проникаюче ножове поранення.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Попередньо встановлено, що чоловік, 1985 року народження, повернувшись додому, застав свою співмешканку з іншим. На ґрунті ревнощів підозрюваний наніс потерпілому проникаюче ножове поранення в живіт", - розповіли в прес-службі.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також у поліції зазначили, що потерпілого відвезли до лікарні, де йому надають всю необхідну медичну допомогу. Пізніше підозрюваного затримали правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що чергова сусідська сварка переросла в серйозні поранення на Львівщині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на бульварі Перова чоловіка порізали ножем.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному з гуртожитків Куп'янська Харківської області між двома мешканцями стався конфлікт, який переріс у різанину.