Встановлений в центрі Києва арт-об'єкт у вигляді синьої руки, який символизовал дружбу та спілкування, демонтували і відвезли в невідомому напрямку.

Одну з найбільш обговорюваних у соціальних мережах столичних скульптур Middle Way «зняли» і вивезли. На бульварі Шевченка демонтували арт-об'єкт Middle Way румунського скульптора Богдана Раца. Підтверджує фото опублікував на своїй сторінці в Facebook Ігор Ясько.

Скульптуру демонтували і відвезли в невідомому напрямку.

На знімку видно, як скульптуру «запхали» в багажник і вивезли в невідомому напрямку.

«Не знаю як ви, а я радий, що це непорозуміння в центрі столиці зняли! Остаточне прощай! Тільки сфотографував!», - написав автор фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Встановлений в центрі Києва арт-об'єкт у вигляді синьої руки, який символизовал дружбу та спілкування, демонтували і забери в невідомому напрямку.

Поки що подальша доля гігантської синьою руки невідома: може її просто перевезуть у нове місце або зовсім демонтують.

Нагадаємо, що арт-об'єкт, який викликав масу критики серед українців встановили на бульварі Шевченка близько року тому. Його поставили на місці знесеного пам'ятника Леніну.

Нагадаємо що в четвер, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, який разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Як повідомляв портал Знай.иа, буревій на Буковині зруйнував купол церкви: в мережі збирають гроші на його відновлення.

Також Знай.иа писав що українські археологи викопали "маленького Ісуса": пережив монголів і царську імперію. Незвичайну знахідку виявили в Житомирі.