В Білій церкві можуть з'явитися проблеми з водопостачанням.

Про це повідомляють на сторінці "Регіональний офіс водних ресурсів річки Рось" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, криза водопостачання може з'явитися через нестачу води в річці Рось. За даними фахівців, ряд підприємств водного господарства не дотримується встановленого режиму роботи. На річці Рось гідрологічна ситуація погіршується через зниження рівня води.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Можуть виникнути труднощі з водопостачанням у Білій Церкві, Умані, Богуславі, Миронівці, Корсунь-Шевченківському та галузях економіки.

Нагадаємо, що мешканці двох вулиць у Дніпрі залишаться без води. Причина тимчасових незручностей — невідкладні аварійно-відновлювальні роботи на мережі водопостачання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Оболонському районі Києва буде профілактика промивання труб. Воду можна вживати після того, як по закінченні робіт її спустять до прозорості і зникне сторонній запах.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Збаржевка Погребищенського району Вінницької області сталася аварія, в результаті якої авто з хімікатами впало в річку Рось.