У Києві до шахти ліфта впав чоловік. Це трапилося в недобудованому 24-поверховому будинку на вулиці Бойчука (колишня Кіквідзе).

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, спочатку він не міг вибратися сам, тому рятувальники дістали його і передали його медикам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відомо, що все сталося 6 серпня близько 13:34.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

25-річний чоловік впав до шахти ліфта будинку за адресою вулиця Бойчука, 41. Він не міг самостійно вибратися на поверхню. Рятувальники за допомогою мотузки дістали постраждалого та передали медикам. Причину інциденту з'ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що фахівці рятувальної служби Балаклії Харківської області врятували місцеву мешканку, яка провалилася у двометровий цегляний колодязь.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Білгород-Дністровському районі п'яний чоловік провалився у вигрібну яму.

Також портал "Знай.uа" писав, що пасажирський автобус, що курсує за маршрутом №69, застряг у ямі прямо посеред дороги в Солом'янському районі Києва.