У Києві на бульварі Перова чоловіка порізали ножем.

Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, покупець пив пиво прямо біля каси. Це обурило іншого відвідувача, і між ними стався конфлікт, після чого один з опонентів був поранений.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під час суперечки один з покупців дістав розкладний ніж і вдарив ним іншого в живіт. Після цього нападник втік з місця події.

На щастя, 47-річний потерпілий залишився живий. Його відвезли в лікарню з проникаючим ножовим пораненням живота.

Стало відомо, що 29-річного зловмисника знайшли і затримали співробітники поліції. Нападникові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Дніпрі 24-річний хлопець по-звірячому розправився з власною матір'ю, після чого втік з місця злочину.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", завершилася різаниною побутова сварка між головним лікарем Ізюмської районної лікарні та його сусідом.

Також портал "Знай.uа" писав, що в центрі Києва, в "Арена Сіті", сталася бійка з різаниною.