У Києві жорстко покарали злодія, який обкрадав жінок. За інформацією, його затримали і розпилили сльозогінний газ.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"За годину до того, як було знято це відео, ця лушпайка зірвала золотий ланцюжок у жінки. Потім прибігла сюди і повторила свій ганебний вчинок. На щастя, це побачили небайдужі громадяни, які дали понюхати йому газку і попросили затриматися до приїзду поліції", – вказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

18+, обережно нецензурна лайка! За годину до того, як було знято це відео, ця лушпайка зірвала золотий ланцюжок у жінки. Потім прибігла сюди і повторила свій ганебний вчинок. На щастя, це побачили небайдужі громадяни, які дали понюхати йому газку та попросили затриматися до приїзду поліції. Як з’ясувалося, воно вже двічі відбувало покарання. Дуже дурне створіння.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 6 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також з’ясувалося, що чоловік вже двічі відбував покарання.

Нагадаємо, що на одному з ринків Харкова на проспекті Тракторобудівників перехожі впіймали щипача та змусили його повернути вкрадене. Чоловік намагався витягти в одного з перехожих мобільний телефон.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Запоріжжі місцеві мешканці впіймали в магазині "SitiOpt" шахрайку і привели її у поліцейську дільницю.

Також портал "Знай.ua" писав, що 23-річний зловмисник пограбував Брюховицьку церкву.