Залізнична станція у Києві – це місце, де краде, жебракує та влаштовує свавілля етнічна банда.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Будемо красти завжди, все життя", "У нас така робота – треба красти", - кажуть ці люди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Герої відео влаштовують пікніки біля вокзалу, на імпровізованому столі – горілка та вино. Звинувачення в крадіжках відкидають та кажуть, що гроші отримують жебрацтвом.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До відділку поліції везуть затриману вже нацгвардійцями жінку – за крадіжку. Вона зупиняє правоохоронців проханням випити пива: "А що, можна випити перед затриманням?"

Затримані тим часом уже виходять на свободу: "Ось така доля крадійська". Майже всі затримані бувають у відділенні ледь не щодня і мають однакову реєстрацію – місто Берегово.

Нагадаємо, що на Львівщині судитимуть злодія-рецидивіста, який крав їжу. Не раз судимий чоловік, після звільнення із місць позбавлення волі знову повертався "до старого".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в соцмережі з'явилось відео про свавілля циган, які орудують на центральному залізничному вокзалі Києва.

Також портал "Знай.ua" писав, що на одному з ринків Харкова на проспекті Тракторобудівників перехожі впіймали щипача та змусили його повернути вкрадене.