5 серпня, близько 22:40, у Шевченківському районі Києва на перетині бульвару Шевченка та вулиці Дмитрівської сталася ДТП з постраждалими. В результаті аварії зіткнулися велосипед і машина Renault Fluence служби таксі Uber.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами водія машини, він віз пасажира, перетинав площу Перемоги з вулиці Саксаганського і вже заїхав на вулицю Дмитрівську.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На площади Победы двое парней на велосипеде врезались в такси

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 5 augustus 2019

У цей момент він почув легкий удар в праві задні двері. Коли подивився в дзеркало заднього виду, то побачив, що по дорозі котяться дві людини.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Коли він вийшов з машини, то побачив, що поруч з постраждалими лежить велосипед. Як з'ясувалося, двоє парубків їхали на одному велосипеді в попутному напрямку, але потім різко повернули вліво і врізалися в машину. Лікарі оглянули двох хлопців і їх госпіталізували до лікарень Києва. На щастя, їх травми незначні.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці аварії з'ясовуються.

Нагадаємо, що 3 серпня приблизно о 15:00 сталася ДТП в селі Тарашани Глибоцького району, Чернівецької області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в місті Люботин Харківської області в результаті зіткнення вантажного автомобіля марки Renault і ВАЗ-2112 загинув 56-річний водій та 2 пасажири легковика.

Також портал "Знай.uа" писав, що приблизно опівночі 3 серпня біля Троєщинського ринку в Києві сталася масштабна ДТП.