В соцмережі з'явилось відео про свавілля циган, які орудують на центральному залізничному вокзалі Києва.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Київький залізничний вокзал - місце перетину багатьох національностей. Цього разу героями стали роми, що безсовістно обкрадають пасажирів. Як відомо, на вокзалі в Києві кожного дня бувають тисячі пасажирів, а отже, плацдарм для злочинних дій безмежний.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Цього разу небайдужі оприлюднили кадри, на яких чітко видно, як циганки залізли до сумки юнака. Другий хлопець помітив небезпеку і кинувся на допомогу. Він спіймав жінку і почав тягнути до власника сумки, але в цей час на нього накинулись подруги циганки. Украдені речі вдалося повернути власникові.

Знову Центральний залізничний вокзал Києва і знову дами ромської національності. На цей раз вони залізли у сумку хлопцю і це побачив інший хлопець (високого зросту). Той, що побачив, зловив крадійку та почав тягнути до потерпілого. В цей час на нього накинулися інші «дами». На щастя для потерпілого, вкрадено вдалося повернути. Довго ще такє триватиме на вокзалі?

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 30 juli 2019

"Знову Центральний залізничний вокзал Києва та знову дами ромської національності. На цей раз вони залізли в сумку хлопцеві і це побачив інший хлопець (високого зросту). Той, що побачив, зловив злодійку і почав тягнути до потерпілого. В цей час на нього накинулися інші "дами". На щастя для потерпілого, вдалося повернути вкрадене. Довго ще таке буде продовжуватися на вокзалі?",- йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, на столичному вокзалі цигани пограбували керівника делегації ВР у ПАРЕ народного депутата Володимира Ар’єва.

Також Знай.ua писав, циганки полюють за рюкзаками людей, які спускаються в підземний перехід, і на зупинці маршруток.

Раніше Знай.ua інформував, що на Львівщині вчора, 30 липня, чоловік зухвало напав на дитину і відібрав у неї мобільний телефон.