Отже сьогодні протягом усього дня у Києві утримається хмарна погода. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

Температура повітря становитиме від +15 до +22.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

2 серпня вшановується пам'ять пророка Іллі. У народі вважається, що з Іллі йде поворот на осінь, хоча спекотне літо може простояти ще довго. У цей час встановлюється помірне тепло.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Світловий день іде на спад, а ночі на збільшення. Якщо у цей день буває глухий грім - до тихого дощу, грім гучний - до зливи, грім безперервний - буде град; грім гримить довго і не різко - до негоди, якщо ж уривчасто і не тривало - буде ясно.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , на Дніпропетровщину обрушилася негода, з-за цього постраждали будинки і попадали дерева.

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 1 липня, в столиці Грузії Тбілісі стався землетрус магнітудою 2,9.